Monday, May 15, 2017

Jom Pasang Coway!!!

Fictitious by chicky irdawati at Monday, May 15, 2017
Reactions: 
Haaaa ni aku nk share sket tip cane nk dpt quality hidup yg optimum. Salah satu nye ialah guna n minum air yg bersih. Ye r air kn penting. 1 ari bape litre kite minum air. N badan kite yg akn dpt manfaat dr peyg kite minin. So utk kesihatan yg lebih optimum meri la kita amal kan minum air yg bersih. Cane air yg bersih tu? Kalo u olls nk taw air yg kite dpt de SAJ ke SYABAS ke tu x dijamin bersih sbb tu supply direct dr reservoir tjen lalu pipe. Dlm pipe pon kite xtaw de pe. Cicak ke sampah ke?๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ

Tp xboleh nk salah kn agensi pengurusan air sume tu sbb tu sume out of control. So solution nye terletak pada kite. Pasang la water filter. Ape brand pon xkisah asal kn air tu de filter. Tp dlm entry ni aku nk suggest COWAY r. Sbb aku official Health Planner utk Coway tu. Maklum la bukam senang nk senang kn hehe

Dulu before2 ni aku mmg xpenah nk amek port pasl Coway ni. Pasti bila da pasang kt umah mak aku br r aku taw betapa penting nye pasang Coway ni. Dulu nk wat air panas mmg hazab pemalas nye sbb nk kne semtiase refill thermopot,nk masak air. Lg2 kalo de tetamu dtg. Alaaa lmbt nye nk tnggu air masak. Tetamu pon da haus mcm kt padang pasir lmbt sgt tnggu air smpai ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ tapi skang da len dihujung jari je.

Camti gk ngn air sejuk. Dulu kne isi bekas dlm aisbox pastu minum de plak bau petai,sawi,naget dan mcm2 lg. tu blom campur bekas isi air tu licin ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… hazab gk lg2 kalo adek beradek ramai keje minum air sejuk tp xnk isi. Sabo je la jemahh. So skang sume da senang. Dgn suhu yg mcm2 (panas,sejuk,suam,suhu bilik) kettle yg de tu da boleh jual preloved da ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† pasang Coway pon jimat elektrik lg jomat dr korang pkai kettle tu. Serendah RM95 sebulan korang boleh dpt minum air bersih taw. Pastu lg 1 benefit nye korang akm jd rajin minum air sbb air Coway ji segar n bersih. Mmg len rase nye. Ehhh korang xpenah minum air Coway e? Jom la dtg umah aku try ni haaa hehe

Lg senang utk umah yg de ank kcik nk wat susu tu kn. Ape la salah nye bg ank minum susu dgn air yg btapis. Br la ank pon sihat. Kurang saket. Ehhh susu pon lmbt basi taw. Aku x tipu mmg pangalaman sndiri ni hehe aku pilih Coway sbb pengalaman sndiri yg raseCoway tu bagu hehe

Skang promotion kalo nk pasang teg fee hamya Rm50.00. Ni nk raua ni kn best nye kalo dpt bg tetamu minum air Coway. Br la kelassss ko jahhhh ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

Kalo pasang skang utk raya ni,bayaran lepas raya nnt. Ehhhh best nye jd jom la pasang Coway.
Meh contact aku ye. Sbb aku peramah mst korang x nyesal deal ngn aku. Ape? U olls kt KL?Labuan?Kedah? Dont worry skang sume di hujung jari. Pasti sume nye boleh?


CALL/PM/WHATSAPP :

http://www.wasap.my/60127818487

YOUR COWAY HEALTH PLANNER
COWAY BY CHICKY
(ZAINUR IRDAWATI)
COWAY (M) SDN BHD

#livingbetter #waterfilter #AlwaysEnjoyTheCleanWater #CowayMalaysia #cowayjohor #cowaypontian #cowaykulai #cowayskudai #cowaysenai #TheWaterSpecialist #Coway #cowaybychicky



++ enjoy lil things in life ++

0 comments:

 

✿Chicky's Little Voice✿ Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting